HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2024 Pazar Saat: 09:19

Zincirleme Kaza Can Aldı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde motosiklet, hafif ticari araç, kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 1’i ağır 7 kişi de yaralandı.
Zincirleme Kaza Can Aldı

Kaza Samsun-Ordu karayolu Çarşamba ilçesi Acıklı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ordu istikametine seyir halinde olan Kubilay Şahin idaresindeki 55 EE 195 plakalı hafif ticari araç tali yoldan anayola çıkan Ö.T.Z. idaresindeki 55 ANT 514 plakalı motosiklete çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen hafif ticari araca Samsun istikametine seyir halinde olan M.S. idaresindeki 41 GC 392 plakalı kamyonun ardından H.Y. idaresindeki 16 R 8120 plakalı otomobil çarptı.

Kazada hafif ticari araç sürücüsü Kubilay Şahin ve kamyon sürücüsü M.S. ağır yaralandı. Kamyonda bulunan S.T. ile otomobil sürücüsü H.Y. ve otomobilde bulunan D.Y., U.Y., U.Y. ve motosiklet sürücüsü Ö.T.Z. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hafif ticari araç sürücüsü Kubilay Şahin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü M.S. ise burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.  AA




Anahtar Kelimeler : Zincirleme, Kaza, Can, Aldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler