HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2024 Pazar Saat: 09:27

Altınordu’da Zafer Bayramı Coşkusu

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.
Altınordu’da Zafer Bayramı Coşkusu

Altınordu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünde muhteşem bir konsere imza attı. Ünlü sanatçı Mehmet Erdem’in sahne aldığı ve on binlerce vatandaşın akın ettiği konserde unutulmaz anlar yaşandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Altınordu’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında ünlü sanatçı Mehmet Erdem Konseri düzenlendi. Akyazı Sahili Ücretsiz Otopark Alanı’nda gerçekleşen konsere; Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, İl Emniyet Müdürü Atila Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Bahadır Baş ile Hamdi Salih Kalyoncu ve 7’den 70’e on binlerce vatandaş katıldı. Ünlü sanatçı Mehmet Erdem’in birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği konserde tıklım tıklım dolan alana giremeyen vatandaşlar, sahil boyuna taşarak alkışlarıyla Mehmet Erdem’e eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren konserde vatandaşlara muhteşem bir gece yaşatıldı.

BAŞKAN TEPE: ATAMIZIN İZİNDE NİCE GÜZEL ZAFERLER KAZANALIM

Konser alanında vatandaşların coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, vatandaşların zafer bayramını kutlayarak, “Bizlere bu zaferi yaşatan başta ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Şanlı Türk bayrağımızın gölgesinde, Ata’mızın izinde nice güzel zaferler kazanalım” dedi.

MİLLETVEKİLİ TORUN: GELECEĞİ GENÇLİK KURACAK

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ise, “Milli mücadelenin imzasının atıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın sonlandığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bir vatan verdiği gün kutlu olsun. İnanıyoruz ki; bu gençlik sonun eserlerine sahip çıkacak, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkede gerçekleştirmek istediği bütün devrimlere sahip çıkacak. Bu ülke bağımsız, hür, demokratik Türkiye Cumhuriyeti olacak. Ben inanıyorum ki; gelecek gençlikte olacak, geleceği de gençlik kuracak” diye konuştu.

MEHMET ERDEM'DEN BAŞKAN TEPE'YE TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ

Zafer Bayramı'nın coşkusunu Ordu'da birlikte yaşamaktan memnuniyeti dile getiren ünlü sanatçı Mehmet Erdem, "Bizleri bu akşam sizlerle buluşturan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'ye teşekkür ediyorum. Sizlerle iç içe bir şekilde konserin coşkusunu yaşıyor. Ne güzel bir görüntü. Başkanınızla gurur duyun" diyerek Başkan Tepe'den övgüyle söz etti. 

Öte yandan konserde Ordu'nun meşhur türküsü Ordu'nun Dereleri'ni de seslendiren ünlü sanatçı, sevenlerinden bol bol alkış aldı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Konseri takip eden vatandaşlar da Mehmet Erdem konseri için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür etti. Vatandaşlardan Murathan Kurt, “Öncelikle belediye başkanımızı, sonrasında bütün yönetimine çok şükranlarımı sunuyorum. Müthiş bir gece. Mehmet Bey sağ olsun çok güzel coşturdu alanı. Çok eğleniyoruz, çok mutluyuz” ifadelerinde bulundu.

Aslıhan Feyza Kurt, “Çok eğleniyoruz. Güzel bir atmosfer var. Erken saatte gelerek ön sırada yerimizi aldık. Belediye Başkanımız ulaş Tepe’ye bize bu coşkuyu yaşattığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Duygu Tekçe ise, “Ulaş başkanımız geldi geleli, harika konserlerimiz oluyor. Çocuk şenliğinden tutun Mehmet Erdem konserine kadar. Başkanıma sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki var” ifadelerini kullandı.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : Altınordu’da, Zafer, Bayramı, Coşkusu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler