HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 13:22

1 Ay İçerisinde Çalışmalar Tamamlanacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
1 Ay İçerisinde Çalışmalar Tamamlanacak

Bu kapsamda Gölköy’de geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalarda yüzde 70’lik bölüm tamamlandı. Kalan yüzde 30’luk bölüm ise 1 ay içerisinde tamamlanacak.

 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı döneminde ülke genelinde doğalgazın yayılmasında rol oynayan ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilçelerin doğalgaza kavuşması için bütün girişimleri yapacağını ifade eden Başkan Güler, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar ve girişimlerle bu sözünü yerine getiriyor. Bu kapsamda Gölköy ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz çalışmaları hız kazandı.

 

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, SEÇİM DÖNEMİNDE SÖZ VERMİŞTİ

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde İlçede doğalgazın bitirilmesi için görüşmeler yapılacağını ifade eden Başkan Güler, bu sözünü yerine getiriyor. AKSA firması ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçede çalışmalar hız kazandı. İlçe merkezinde sürdürülen çalışmalar neticesinde ev ve iş yerlerine kadar bağlantılar getirilirken şuan ilçede yüzde 70’lik bölüm tamamlandı.

 

AKSA Firması tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde kalan yüzde 30’luk kesimin 1 ay içerisinde tamamlanacak. Tüm hat çekimleri sonrasında ev ve iş yerlerine bağlantılar yapılarak doğalgaz akışı verilmeye başlanacak.

 

10 BİN KİŞİ FAYDALANACAK

 

Gölköy ilçesinde tamamlanacak olan doğalgaz çalışmasından toplam 10 bin kişi yararlanacak. İlçe sakinlerinin bu kışı sıcak ve doğalgaz konforunu yaşayarak geçirmeleri hedefleniyor.

 

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN TEŞEKKÜR

 

İlçede sürdürülen doğalgaz çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Seçim döneminde söz verilen bir çalışma daha hayata geçiriliyor” dedi.

 

Başkan Uludağ, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“İlçemizde doğalgaz çalışmaları hız kazandı. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’e verdiği bu sözün yerine getirilmesi için yoğun mesai harcıyor. Şuan doğalgaz çalışmalarında yüzde 70’lik bölüm tamamlandı. Geriye kalan yüzde 30’luk kısımlık bölüm ise 1 ay içerisinde tamamlanacak. Bizim için hayal olan bir çalışma da artık son noktaya geldi. Bu hizmeti için ve bizlere verdiği destek için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz Gölköy’e hayırlı olsun.”   UMUT DEMİR




Anahtar Kelimeler : 1, AY, İÇERİSİNDE, ÇALIŞMALAR, TAMAMLANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler