HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 12:11

Milli boksör Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafikte yol verme tartışması yaşadığı kamyonet sürücüsünün tokatlı saldırısına uğradı.
Milli boksör Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, geçtiğimiz gün Trabzon'da yaşadığı üzücü bir olayla gündeme geldi. Trabzon'un İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu Ganita mevkisinde, saat 22.30 sıralarında, Giresun yönüne giden 61 KS 409 plakalı kamyonetin sürücüsü Sedat Karatay tarafından sıkıştırıldı.

Şiddetli sağanak nedeniyle yolda su birikintileri oluşmuş ve trafik yavaşlamıştı. Karatay, Sürmeneli'nin kullandığı otomobili sollamaya çalıştı. Bu sırada 'yol verme' tartışması yaşandı ve Karatay, Sürmeneli'nin aracının önüne kırdı. Karatay, araçtan indi ve iddiaya göre Busenaz Sürmeneli'ye tokat attı.

Şüphelinin, Sürmeneli'ye küfür ettiği de öne sürüldü. Olayın ardından Karatay, aracıyla bölgeden uzaklaştı. Polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından, Karatay'ın hakkında birçok suç kaydı olduğu belirlendi ve tutuklandı. Adliyeye sevk edilen Karatay, 'Kasten yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından tutuklandı.

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : Milli, boksör, Busenaz, Sürmeneliye, trafikte, saldırı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler