HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 14:16

Kumru-Akkuş Bağlantı Yolu Asfaltlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede başlattığı ulaşım hamlesiyle ilçelerin yol ağlarını modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.
Kumru-Akkuş Bağlantı Yolu Asfaltlanıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Kumru ilçesinde çalışan ekipler 5 kilometrelik Çatılı, Şenyurt Mahalleri ile Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi bağlantı yolunda asfalt çalışması başlattı.

Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Kumru ilçesinde çalışan ekipler Çatılı, Şenyurt Mahalleri ile Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi bağlantı yolu olan 5 km’lik güzergahta asfalt çalışmalarına başladı.

Güzergâhta çalışmaları tamamlayan ekipler hava şartlarının elverişli olması ile birlikte kalan kısımda da çalışmaları tamamlayarak konforlu ulaşımı vatandaşların hizmetine sunacak.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler