HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 14:23

Zabıta Teşkilatı 198 yaşında

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırlayarak kuruluş yıldönümlerini kutladı
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında

Başkan Tavlı, “Sizler sahada belediyemizin aynasısınız. Vatandaşımızın derdine çare olan, sorunların çözümü noktasında katkı sunan, hemşerilerimize ve memleketimize hizmet eden kardeşlerimizsiniz. Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel’in de bulunduğu ziyarette Başkan Tavlı, zabıtalara çiçek takdim etti.

“BİZLERİN SAHADA GÜLEN YÜZÜ, VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ÇARESİNİZ”

Ziyarette zabıtaların haftasını kutlayan Başkan Tavlı, “Zabıtalarımızın 198. Kuruluş yılını kutluyorum. Sizler de sahada yerel yönetimlerin eli kolu oldunuz ve olmaya devam ediyorsunuz. İnsanlarımıza, memleketimize ve hemşerilerimize hizmet eden kardeşlerimizsiniz. Hizmetlerinizden dolayı her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bem-Bir Sen İl Başkanı Rahmi Çakar ve yönetiminin de katılımıyla kutlanan Zabıta teşkilatımızın haftası dolayısıyla bir de pasta kesildi. BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Zabıta, Teşkilatı, 198, yaşında

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler