HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2024 Cuma Saat: 12:01

Fatsa'ya Spor Tesisi Hamlesi

Fatsa Belediyesi Gençlik ve Spor yatırımları kapsamında 7 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim sahayı hizmete sundu.
Fatsa'ya Spor Tesisi Hamlesi

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar göreve geldiği 5 yıllık süreçte Fatsa'yı sporun kalbi haline getirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kültür sanattan spora, eğitimden eğlence alanlarına kadar çeşitli birçok etkinliğe imza atarak gençlere hizmette sınır tanımayan Fatsa Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. 

“TOKİ VE AYAZLI MAHALLEMİZDE BULUNAN 2 ADET SAHANIN ÜZERLERİNİ TENTELERLE KAPATTIK”

Ülkemizde en çok ilgi gören futbol sporunun şehrimizde gelişmesi için Fatsa’mızın dört bir tarafında sentetik çim sahaları, halı sahaları sporcu gençlerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bizi en çok motive eden işler çocuklarımız ve gençlerimizle alâkalı olanlardır. Bu bağlamda İslamdağ, Aslancami, Yalıköy ve Bolaman mahallelerimizde ve şehrimizin merkezinde bulunan Dolunay, Evkaf ve Ayazlı mahallelerimizde halı sahalarımızı tamamladık. Geleceğin neferleri çocuklarımız yağmurlu havalarda da sahaları kullanabilsinler diye Toki ve Ayazlı Mahallemizde bulunan 2 adet sahanın üzerlerini tentelerle kapattık. Halı sahalarımızda inşallah yeni sporcularımız, yeni futbolcularımız bu şehrin bir değeri olarak, bu ülkenin bir yıldızı olarak gelecekte sahalarda göreceğiz. Halı sahalarımızın gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz her yeni gün, gençlerimize yeni imkânlar sağlamak için çalışıyoruz.” dedi.  CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : Fatsaya, 7, Açık, 2, Kapalı, Sentetik, Çim, Sahası

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler