HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Eylül 2024 Salı Saat: 13:23

Başkan Coşkun'dan Kırtasiye Yardımı Çağrısı

Gürgentepe Belediyesi, talep eden okulların temizliğini ve boyasını yapıyor.
Başkan Coşkun'dan Kırtasiye Yardımı Çağrısı

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Bir eğitimci olarak okullarımızdan gelen talepleri önemsiyorum. Gürgentepe Belediyesi olarak olanaklarımızı zorlayarak başta temizlik ve boya işlerine katkı sağlıyoruz.” dedi.

Öğrencilerin sağlıklı ortamda eğitim görmelerinin önemli olduğunu belirten Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Belediye olarak ana sorumluluğumuz içinde olmasa da özellikle öğrencilerimizin sağlıklı ortamda eğitim görmeleri konusunda kendimi sorumlu hissediyorum. Belediye Başkanlığı bir görevdir. Benim asıl mesleğim öğretmenliktir. Bu nedenle öğre3ncilerimize yönelik talepleri severek karşılamak istiyorum.” dedi.

Taleplere olumlu yanıt vermek bir sorumluluktur

“Okullardan gelen taleplere kimse duyarsız kalmaz” diyen Başkan Coşkun, “Çocuklar geleceğimiz. Kim olursa olsun, hangi kurum-kuruluş olursa olsun çocukların gereksinimi üzerinden gelen taleplere kaygısız kalmaz, kalmamalı da. Biz de kalmadık. Muratçık Cumhuriyet Ortaokulu boyandı. Merkez Atatürk İlkokulu’nun bahçesi yıkandı. Şimdi de Muratçık Cumhuriyet Ortaokulu’nun bahçesi yıkanıyor. Öğrencilerimize sağlıklı ortam sağlamaktan dolayı mutluyuz. Gürgentepe Belediyesi olarak Gürgentelilere hizmet için varız. Olanaklarımızı sonuna kadar zorlayacağız.” dedi. 

Kırtasiye kampanyası 

Okul gereksinimlerini karşılayamayan öğrenciler için destek çağrısı da yaptığını söyleyen Başkan Coşkun, “Öğrencilerimizde kırtasiye gereksinimlerini karşılayamayanların olduğunu öğrendik. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışırken özellikle yurttaşlarımıza yaptığımız çağrıya olumlu yanıt verilmesi bizleri sevindirdi. Gönüllü yurttaşlarımız getirdikleri kırtasiyeleri gereksinimi olan öğrencilere ulaştırıyoruz. Çocuklarımız geleceğimiz. Onların yüzleri gülmeli ki, geleceğe umutla bakabilsinler.” dedi. BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler