HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Eylül 2024 Perşembe Saat: 11:07

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNİN 2. OTURUMU YAPILDI

Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Okuma Etkinliği'nin ikinci oturumu başarıyla gerçekleştirildi.
KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNİN 2. OTURUMU YAPILDI

Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Okuma Etkinliği'nin ikinci oturumu başarıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, çalışanların kültürel ve sosyal ilişkilerini güçlendirmek amacıyla düzenleniyor ve ay sonunda belirli aralıklarla farklı mekanlarda topluluk üyelerinin bir araya gelerek okudukları kitaplar hakkında fikir alışverişinde bulunmaları sağlanıyor.

“Birlikte Okudukça ve Paylaştıkça Güçleniyoruz”

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gülçin Zan Yıldırım, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediyesi olarak, iş hayatının yanı sıra kişisel gelişimde de birbirimize katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Topluluğumuzla, belirli aralıklarla Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde veya farklı mekanlarda bir araya gelerek, belirlediğimiz kitaplar üzerine sohbetler gerçekleştiriyoruz. Kitaplarımızı okuyup düşüncelerimizi paylaşırken, hem birbirimizi daha iyi tanıyor hem de farklı bakış açıları kazanıyoruz. Her buluşmada fikir alışverişleri yaparak kültürel zenginliklerimizi ortaya koyuyor ve ortak paydalarımızı keşfediyoruz. Bu etkinlik, iş dışındaki bağlarımızı güçlendiren bir dostluk ve öğrenme platformu olarak işlev görüyor. Her toplantımızda, kişisel gelişimimize katkı sağlıyor ve iş yerindeki sinerjimizi artırıyoruz. Farklı fikirleri dinleyerek, belediyemizin her kademesindeki arkadaşlarımızla yeni bağlar kuruyoruz.” dedi.

Fatsa Belediyesi’nin bu yenilikçi adımı, personellerin kültürel etkileşimini artırarak örnek bir uygulamaya imza atıyor.

UMUT DEMİR




Anahtar Kelimeler : KİTAP, OKUMA, ETKİNLİĞİNİN, 2., OTURUMU, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler