HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Eylül 2024 Perşembe Saat: 13:50

Altyapı Yenilendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi 3. etap çalışmaları kapsamında 2.5 km’lik güzergahta asfalt çalışmalarını tamamladı.
Altyapı Yenilendi

Yol ağı modern görüntüsü ile dikkat çekti

Fatsa’nın nüfus yoğunluğu açısından en büyük mahallerinden biri olan Dolunay Mahallesi’nde hızlı ve yoğun bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk etapta yoğur bir altyapı çalışması gerçekleştirdi. Altyapısı yeni baştan inşa edilerek tamamlanan güzergahta asfalt çalışmaları da bitirildi. Toplam uzunluğu 2.5 km’lik güzergâh yol çizgileri çekildi. Dolunay Mahallesi yol ağı hem estetik hem de konforlu yapısı ile vatandaşların kullanımına sunuldu.

Karayollarına da bağlantı sağlıyor

3. etap çalışmaların tamamlandığı Kutlukent, Özgünkent, Nezihkent, Lila ve Mevlüt Karabayrak Sokaklarına hitap eden ve dolmuş güzergahı olarak kullanılan bu yol aynı zamanda karayollarına da bağlantı sağlıyor.

Ekipler tarafından yine bu güzergahın karayolları ve yan yollara bağlantısı olan Huzur, Bayındır, Yalmanlar, Kutlukent Sokak 2. kısım ve Seyitoğlu Sokak yolunda altyapısı tamamlanan 2.2 km’lik güzergahta da asfalt çalışmaları başlatılacak.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Altyapı, Yenilendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler