HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Eylül 2024 Cuma Saat: 11:23

“Peygamberimizin Hayatını Rehber Edinmeliyiz”

14 Eylül gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir basın açıklaması yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Peygamber Efendim izin hayatı insanlık için bir rehberdir” dedi.
“Peygamberimizin Hayatını Rehber Edinmeliyiz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Mevlid Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında Peygamberimiz Hz. Muhammed’in örnek alınmasını tavsiye etti.

Başkan Tavlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İslam dünyasının manevi hayatında önemli bir yere sahip olan Mevlid Kandil’ini idrak etmekteyiz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğumunun kutlandığı bu özel gece, tüm Müslümanlar için derin bir anlam taşımaktadır. Mevlid Kandili, sadece Hz. Peygamberimizin hayatını anmakla kalmayıp, onun öğretilerini ve insanlığa sunduğu değerleri yeniden hatırlama fırsatı sunar.

Bu özel gecede, Peygamber Efendimizin hayatı ve ahlakı üzerine düşünmek, O’nun getirdiği barış, adalet ve sevgi mesajlarını yeniden gözden geçirmek, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı teşvik etmek için önemli bir fırsattır. Mevlid Kandili vesilesiyle, bireyler arasında sevgi ve hoşgörünün güçlenmesi, toplumsal bağların kuvvetlenmesi hedeflenmelidir.

Bu anlamlı gecede, herkesin huzur ve mutluluk içinde olmasını, Peygamber Efendimizin örnek yaşamını kendimize rehber edinerek, toplumsal değerlerimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.

Mevlid Kandil’inin ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler