HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 09:09

Vali Muammer Erol'dan Mevlid Kandili Mesajı

Vali Muammer Erol, Mevlid Kandili'nin ücretsiz olarak yayımladığı mesajında, İslam dünyasının önemli günlerinden biri olan Mevlid Kandili'ni idrak günün sevinci ve huzur içinde bilgilerini belirtti.
Vali Muammer Erol'dan Mevlid Kandili Mesajı

 Vali Erol, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünya çapında teşrifinin yıl dönümü olan bu mübarek gecede, İslam'ın barışı, hoşgörü ve iyilik dolu tarihlerini hatırlamanın önemine dikkat çekildi

Vali Erol, mesajında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV), güzel ahlakın, adaletin ve faziletin en büyük timsali olduğunu ifade ederek, onun yaşamıyla, sözleriyle ve sabrıyla insanlığa örnek olduğunu vurguladı. Peygamber Efendimizin insanların yolunu gösteren ışık olduğunu gösteren Erol, "O, Yüce Allah'ın bize bahşettiği en büyük rahmettir. Adaleti, dürüstlüğü, hoşgörüsü, güvenilirliği ve yardımseverliği ile tüm insanlığa örnek teşkilatı vardır"

Mesajında, Peygamberimizin örneğinin ilham alarak, dürüstlük, emaneti koruma, insan haklarına saygı, zayıf ve sıcaklıklara yardım, yetim ve kimsesiz çocukların sahip olmaması gibi fiyatlar hayatımıza rehber olabilmemiz durumu ifade eden Vali Erol, bu mübarek gecenin, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olması

Son olarak, Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni eden Vali Muammer Erol, "Bu anlamlı gecenin, İslam'ın rahmet dolu dilekleriyle dünyayı güzelleştirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni en kalbi anarak anıyorum"

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Vali, Muammer, Erol'dan, Mevlid, Kandili, Mesajı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler