HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 10:04

Belediye Başkanlarından İşbirliği Mesajı

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır'ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanlarından İşbirliği Mesajı

Ziyaret sırasında Başkan Çıtır, Çerkez'e teşekkür ederek, İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan ve Ordulu hemşehrilerin yoğun olarak ikamet ettiği Çekmeköy'den gelen misafiri ağırlamaktan memnun olduğunu ifade etti. Çıtır, "Sayın Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda iadeyi ziyareti gerçekleştirip işbirliği içerisinde güzel hizmetler ticareti"

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ise, Orduda gerçekleştirilen ziyaretler arasında, Karadeniz'in ve Ordu'nun tek kadın belediye başkanı Leyla Çıtır'ın ziyaret anlaşması ve anlamlı ziyaretlerden biri olduğunu belirtti. Çerkez, "Anadolu'da belediyecilik sporda Anadolu kulüplerine benzetiyorum. Kısıtlı bütçelerle süperlikte mücadele ediyorlar. Bu zorluklar bizim için mazeret olmayacak. Birlik içerisinde sunulan yardımcı olarak vatandaşlarımıza hizmet vermemiz" şeklindeydi.

Bu ziyaret, Çekmeköy ve Çamaş belediyeleri arasında işbirliği ve destek fırsatlarının değerlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

DUYGU BAŞ KURUCU





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler