HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Eylül 2024 Pazar Saat: 08:20

Hizmet Kuruluşlarına Sürpriz Denetim

Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TAN, Altınordu ilçesindeki sosyal hizmet kuruluşlarına yönelik sürpriz bir denetim gerçekleştirdi.
Hizmet Kuruluşlarına Sürpriz Denetim

 Denetim kapsamında MRP Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile ACM Şirinevler ve Karşıyaka Huzurevleri ziyaret edildi. TAN, kuruluşların müdürlerinden detaylı bilgiler alarak yerinde incelemelerde bulundu.

MRP Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi Denetimi

Denetimlerine engelli bireylere hizmet veren MRP Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nden başlayan İl Müdürü Harun TAN, merkezin sunduğu hizmetlerin kalitesi ve personel düzenini inceledi. TAN, merkezdeki sosyal faaliyetler, sağlık hizmetleri ve psikososyal destek programlarına dair detaylı rapor alarak, engelli bireylerin yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik atılması gereken adımları değerlendirdi.

ACM Şirinevler ve Karşıyaka Huzurevleri Ziyareti

İl Müdürü TAN, denetimlerin ikinci durağı olarak ACM Şirinevler ve Karşıyaka Huzurevleri’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle birebir görüşen TAN, yaşlı bireylere sunulan bakım hizmetlerini, sağlık kontrollerini ve güvenlik önlemlerini değerlendirdi. Günlük hizmetlerin standartlarını yerinde inceleyen TAN, huzurevi sakinlerinin memnuniyetini artırmak için yapılabilecek iyileştirme çalışmalarına dair önerilerini iletti.

“Hizmet Kalitesini Artırmak İçin Çalışmalarımız Sürecek”

Denetimlerin ardından kısa bir açıklama yapan Harun TAN, denetimlerin hizmet kalitesini artırmayı ve bu kuruluşlardan faydalanan bireylerin yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçladığını belirtti. TAN, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti önceliğimizdir. Denetimlerimizi düzenli olarak sürdürecek, eksiklikleri gidererek hizmet kalitesini yükselteceğiz” dedi. TAN, engelli ve yaşlı bireylere hizmet veren kuruluşlara yönelik iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini de vurguladı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler