HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Eylül 2024 Pazar Saat: 08:23

Kokarca ve Mücadele Yöntemleri Anlatıldı

Ulubey’de Kahverengi Kokarca ile Mücadele İçin Toplantı Düzenlendi
Kokarca ve Mücadele Yöntemleri Anlatıldı

Ordu’nun Ulubey ilçesi Aydınlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen köy programı kapsamında, kahverengi kokarca zararlısına karşı alınacak tedbirler ve mücadele yöntemleri üzerine bir toplantı yapıldı. Toplantıya bölgedeki ziraat odaları ve üreticiler yoğun ilgi gösterdi.

Kokarca ve Mücadele Yöntemleri Anlatıldı

Ulubey Ziraat Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, üreticilere kahverengi kokarca zararlısına karşı nasıl mücadele edileceği konusunda detaylı bilgi verildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Ali Kemal Gür, kokarcaya karşı alınacak önlemleri ve uygulanacak yöntemleri aktardı.

“Kokarcayla Mücadelede Kapsamlı Bilgilendirme”

Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ulubey Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Aydın, etkinliğin geniş katılımlı geçtiğini belirterek, "Değerli çiftçilerimiz, bu haftaki köy programımızı Aydınlar Mahallemizde gerçekleştirdik. Ziraat Mühendisi Ali Kemal Gür’ün anlatımıyla kokarca ile mücadele kapsamında bilgilendirme toplantımızı, ziraat odası başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve Aydınlar Mahallesi halkının yoğun katılımıyla tamamladık. Bu kapsamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Üreticiler, kahverengi kokarca zararlısına karşı bilgilendirildikleri için memnuniyetlerini dile getirirken, zararlıyla mücadelenin hızlandırılması gerektiğini vurguladılar.




Anahtar Kelimeler : Kokarca, ve, Mücadele, Yöntemleri, Anlatıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler