HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Eylül 2024 Pazar Saat: 10:37

50 GÜNLÜĞÜNE KAPATILDI

Ordu-Giresun Havalimanı, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 50 gün süreyle uçuşlara kapatıldı.
50 GÜNLÜĞÜNE KAPATILDI

Ordu-Giresun Havalimanı, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 50 gün süreyle uçuşlara kapatıldı. Yapılacak çalışmalar kapsamında, havalimanı pistindeki mevcut asfalt tamamen kaldırılarak yeni bir asfalt döşenecek. Bu süreçte özellikle su birikintilerine ve pistte zamanla oluşan çökmelere yönelik detaylı onarımlar gerçekleştirilecek. Pist güvenliğini artırmak amacıyla bu sorunlar titizlikle ele alınacak.

Ayrıca, havalimanının aydınlatma sistemi de modernize edilecek. Yeni nesil teknolojiler kullanılarak pist aydınlatması daha verimli ve güvenli hale getirilecek, böylece özellikle gece uçuşlarında pilotlara daha iyi bir görüş sağlanması hedefleniyor. Havalimanı yetkilileri, bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ordu-Giresun Havalimanı'nın daha güvenli ve konforlu bir hizmet sunacağını belirtti.

Bakım süresince yolcular, yakın bölgedeki alternatif havalimanlarına yönlendirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, planlanan yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından havalimanının yeniden faaliyete geçeceği ve yolcu trafiğinin sorunsuz bir şekilde devam edeceği vurgulandı.  ŹÜLAL AKYÜZ 




Anahtar Kelimeler : 50, GÜNLÜĞÜNE, KAPATILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler