HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Eylül 2024 Salı Saat: 10:09

Yusuf Buğra Öre, Gururlandırdı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her yıl düzenlediği “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması”nın Karadeniz Bölge Finali, bu yıl Samsun İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti.
Yusuf Buğra Öre, Gururlandırdı

 Yarışmanın amacı, Kur’an Kursları’na katılımı artırmak, Kur’an-ı Kerim’i yüzünden düzgün ve güzel bir şekilde okumayı teşvik etmek olarak belirlendi. Bu önemli organizasyonda, Karadeniz’in çeşitli illerinden gelen çok sayıda yarışmacı Kur’an-ı Kerim’i güzel bir şekilde okuyabilmek için yeteneklerini sergiledi.

Ordu’yu temsil eden Yusuf Buğra Öre, “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” kategorisinde bölge üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Yarışmaya, Kur’an-ı Kerim eğitimi veren yetkililer, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Yusuf Buğra Öre’nin yarışmadaki performansı, jüri üyeleri ve katılımcılar tarafından büyük takdir toplarken, onun gösterdiği başarı Ordu halkını gururlandırdı.

Yarışma boyunca Kur’an-ı Kerim’i doğru ve düzgün okuma yeteneklerinin yanı sıra, tilavetteki ahenk, ses tonu, eda ve tecvit kurallarına dikkat edilmesi gibi birçok önemli kriter göz önünde bulunduruldu. Yusuf Buğra Öre, bu kriterlere gösterdiği uyum ve etkileyici tilaveti sayesinde bölgenin en yetenekli hafızları arasına girmeyi başardı.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Yusuf, Buğra, Öre, Gururlandırdı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler