HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Eylül 2024 Salı Saat: 11:27

Yeni Yatırımlar Yolda

Başkan Coşkun, Gürgentepe'nin arıcılığını desteklemek için Tepeköy'e yatırım yapacak.
Yeni Yatırımlar Yolda

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, ilçenin arıcılık alanındaki stratejik önemini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Coşkun, Tepeköy Mahallesi'nin ilçenin arıcılık başkenti olmasındaki kritik rolünü belirtti.

Tepeköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen Bal ve Fındık Festivali'ne katılamamaktan üzüntü duyduğunu ifade eden Coşkun, festivalin büyük bir coşkuyla yapıldığını ve arıcılığın bölgedeki önemini pekiştirdiğini söyledi.

Coşkun, Tepeköy Mahallesi'nin arıcılık alanındaki başarısının ilçenin genel potansiyeline olumlu katkıda bulunduğunu vurgularken, bu potansiyeli daha da artırmak amacıyla önemli projeler duyurdu. Bu projeler arasında, ilçenin sembolü olan "Arı Hekkeli" heykelinin Tepeköy Mahallesi'ne taşınması ve Arıcılık Enstitüsü'nden alınan Mum Atölyesi'nin ilçedeki arıcıların kullanımına sunulması yer alıyor.

Başkan Coşkun, bu yatırımların ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirterek, her yıl büyüyen festivalde emeği geçenlere teşekkür etti ve yeni projelerin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Yeni, Yatırımlar, Yolda

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler