HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 11:09

Yollar Güvenli ve Konforlu Hale Getiriliyor

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek için gece gündüz demeden asfalt tamiri ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Yollar Güvenli ve Konforlu Hale Getiriliyor

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçedeki çeşitli mahallelerde uzun süre boyunca erkeklerin yaşam alanlarını arttırmayı ve Fatsa'yı en iyi şekilde hazırlamayı hedeflediğini ifade etti. Başkan Kibar, yol bakımı ve çözüm çözümü Kurtuluş Mahallesi Akar Sokak ve Yeni Sokak, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakarya Caddesi, Büyük Sanayi Sitesi, Dolunay Mahallesi Samanyolu Sokak, Ayazlı Mahallesi Hasret Sokak, Yalıköy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Sağlık Ocağı Yolu ile Sazcılar Mahallesi Yeşiltepe Grup Yolu'nda olduğunu belirtti.

Başkan Kibar, bu bölgelerdeki ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla sürdürüldüğünü ve Fatsa'nın modern bir şehir kimliğini kazanmak için hizmet üretmeye devam ettiklerini vurguladı. Altyapı ve üstyapı çalışmalarında hız kesmeden devam ederek devam eden Başkan Kibar, "Bu hizmetlerin vatandaşların günlük harcamalarını kolaylaştırma bütçesini artırıyoruz." dedi.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Yollar, Güvenli, ve, Konforlu, Hale, Getiriliyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler