HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 14:22

Başkan Ulaş Tepe'den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tepe, gazilerin milletimizin mücadelesinin sembolü ve onuru olduğunu vurguladı.
Başkan Ulaş Tepe'den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Tepe mesajında, “Gazilerimiz, gerek savaş meydanlarında, gerekse birleştirilmiş barış olanakları gösterdikleri cesaret ve fedakarlıkla bugünlerde daima ilham veriyor. Vatan sevgisinin, cesaretinin ve fedakârlığının en güzel örneklerini sergileyerek bugün onurlu bir miras bırakmışlardır. Ona bir gazımız, topraklarımızın varlığı için gösterdikleri özveriyle milletimizin yüreğinde sonsuz bir saygı ve minnetle yer edinmiştir,” ifadelerine yer verdi.

Tepe, gazilerin yaşadıklarını hatırlamanın önemine değinerek, onların olan sorumluluklarını bir kez daha hatırlattı. “Onların kahramanlık hikâyeleri yalnızca geçmişimizi değil, geleceğimizi de şekillendiriyor. Birlik ve beraberlik içinde sağladığımızı her zaman hatırlatan gazilerimizin yanlarında yer alan ve her zaman destekleneceğimizi vurgulamak istiyoruz” dedi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazileri saygı, sevgi ve derin bir minnetle Anan Tepe, “Onların mücadelesi sayesinde bugün özgürce yaşıyoruz ve umutla bakıyoruz. Aziz hatıralarını yaşatmak yalnızca bir görev değil, aynı zamanda bir onurdur” diyerek mesajını tamamladı.




Anahtar Kelimeler : Başkan, Ulaş, Tepe'den, 19, Eylül, Gaziler, Günü, Mesajı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler