HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 14:22

ANLAMLI ZİYARET

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akkoz, öğretmenler ve bilgiler, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel' ziyaret ettiler.
ANLAMLI ZİYARET

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akkoz, öğretmenler ve bilgiler, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ordu'yu ziyaretinin 100. yılı kapsamında düzenlenen program kapsamında, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel' ziyaret ettiler.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Levent Karlıbel, “Ailemize ait Ergin Karlıbel Bilgi Vakfı'nın kurduğu Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu'nun öğretmenleri ve kökü ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Ayrıca okulun yapımına 1992 yılında yöneticileri veren eski valilerimizden Sayın Necati Çetinkaya'ya vakfımız, takaslar ve ailelerimiz adına minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bu karşılıklı ziyarette, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapılırken, OTSO Başkanı Karlıbel de eğitime olan katkılarının devam edeceğini belirtti.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : ANLAMLI, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler