HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 16:17

Rektör Baş'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Ordu Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı yayınladı.
Rektör Baş'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Rektör Baş Mesajında şunları dile getirdi; 19 Eylül, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanının verildiği anlamlı bir tarihte ve milletimizin özgürlüğü ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan gazilerimizi andığımız önemli bir tarihtir.

Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna en zor şartlarda kahramanca mücadele eden gazilerimiz, vatanseverliğin ve fedakarlığın yaşayan abideleridir. Bağımsızlığını canları temizleyerek tarihe geçen isimlerini altın harflerle yazdıran gazilerimizin ve şehitlerimizin kaybına sahip çıkmak, üzerimize düşen en asli görevlerden biridir. Eğitim kurumları olarak bu sorumluluğun bilinciyle, daha fazla müreffeh ilerlemeye ilerlemek için her zaman için gelenin en erişilebilir yapma kararlılığı içerisinde olacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1924 yılında Ordu'ya gelişinin yıl dönümü olarak da bizler için ayrı bir anlam taşıyan bu özel günde, özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetli ve minnetle anıyor; Hayatta kalan gazilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. 

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Rektör, Baş'tan, 19, Eylül, Gaziler, Günü, Mesajı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler