HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 17:30

Başkan Tavlı, Proje Alanlarını Gezdi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Önemli İnşaat Projelerini Yerinde İnceledi
Başkan Tavlı, Proje Alanlarını Gezdi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede yürütülen iki önemli inşaat projesinin ilerleyişini yerinde görmek amacıyla saha ziyaretlerinde bulundu. Tavlı, Emine Görgülü Ortaokulu ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) konutları inşaat alanlarında gerçekleştirdiği incelemelerde projelerin son durumları hakkında bilgi aldı.

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Başkan Tavlı, ziyaretinde Emine Görgülü Ortaokulu’nun inşaatının hızla devam ettiğini ve eğitim alanında büyük bir yenilik getirecek bu projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. Başkan Tavlı, "Ortaokul, modern eğitim imkanları ve geniş kullanım alanları ile öğrenciler için önemli bir merkez olacak. Tavlı, "Emine Görgülü Ortaokulu’nun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Eğitim kalitesini artırmak ve çocuklarımıza daha iyi bir öğrenim ortamı sunmak için bu projeyi yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Ünye’nin eğitim altyapısına katkıda bulunacak bu önemli adım için sabırsızlanıyoruz," dedi.

"ÜNYE'DE AFET YÖNETİMİ KAPASİTEMİZİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Ayrıca, AFAD konutları inşaatını da ziyaret eden Başkan Tavlı, bu projelerin afet durumlarında vatandaşlara güvenli bir barınma imkanı sunacağını vurguladı. Tavlı, "Konutlar, özellikle afet bölgelerinde acil durumlarda kullanılmak üzere tasarlanmış olup, bölgede olası bir kriz durumunda büyük önem taşıyacak. Tavlı, "AFAD konutları, acil durumlarda vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde barınmalarını sağlayacak. Bu projeyi de yıl sonuna kadar tamamlayarak, Ünye’de afet yönetimi kapasitemizi artırmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Başkan Tavlı, her iki projenin de tamamlanmasıyla birlikte Ünye’de eğitim ve afet yönetimi alanında büyük bir gelişme yaşanacağını ve bu projelerin ilçenin genel refahına önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi. 

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Başkan, Tavlı, Proje, Alanlarını, Gezdi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler