HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Eylül 2024 Cuma Saat: 14:20

İstişare Toplantısı Yapıldı

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, ilçede yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın hayırlı uğurlu olmasını dilediğinde bulundu.
İstişare Toplantısı Yapıldı

Başkan Gündoğar, "Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim amacımıza göre planlanmış Üretken Belediyecilik anlayışımızla Aybastı'mıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Toplantı, AYDEF Başkanı Ali Danış'ın ev sahipliğinde, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri (STK), siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve kanat önderlerinin katılımıyla bir kahvaltı programı faaliyete geçti. Katılımcılar, ilçede devam eden yatırımları ve planlanan projeleri değerlendirme fırsatı buldu.

Başkan Gündoğar, konunun bölgelerini yakından ilgilendirdiğine dikkat ederek, “Hep birlikte diyoruz ki, madene hayır!” tasarruf kullanıldı. Toplantıda, konuyla ilgili gerekli davranışları bir kez daha ortaya koymayı, kanun ve kurallar çerçevesini geliştireceklerini belirtti.

Gündoğar, "Yaylamızı bu birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle savunacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah!" Toplantıyı sonlandırdı.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : İstişare, Toplantısı, Yapıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler