HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Eylül 2024 Cuma Saat: 17:52

Ünye’de DOKAP Destekli Projeler Masada

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile Projeleri Görüştü
Ünye’de DOKAP Destekli Projeler Masada

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ünye ilçesinde yürütülen ve planlanan projeler üzerine geniş kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Tavlı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile Ünye'de hayata geçirdiğimiz ve planlama aşamasında olan projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına önemli adımlar atıyoruz. Bu projelerde DOKAP'ın desteği ve iş birliği bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

DOKAP ile birlikte yürütülen projelerin Ünye’nin gelişimine katkı sunacağını belirten Tavlı, bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan kalkınmasına yönelik yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Başkan Tavlı, bu projelerin hayata geçmesiyle ilçede önemli bir ivme yakalanacağını da sözlerine ekledi.

Ziyarette, ilçeye dair tarım, turizm, altyapı ve çeşitli kalkınma projeleri masaya yatırıldı. Tavlı, iş birliğinin güçlenerek devam edeceğini belirtti.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : Ünye’de, DOKAP, Destekli, Projeler, Masada

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler