HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 09:22

Polis Memuru Şeyda Yılmaz Şehit Oldu

İstanbul Ümraniye'de hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan şahıs gözaltına alınırken polisin belindeki silahı alıp kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru şehit oldu.
Polis Memuru Şeyda Yılmaz Şehit Oldu

İstanbul Ümraniye'de dün gece saatlerinde yaşanan olayda, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı.

Çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Y.E.Ç. Ihlamurkuyu Mahallesi'nde ekipler tarafından yakalandı. Kendisini gözaltına almak isteyen polislere direnen şahıs, yaşanan arbede sırasında kadın polis memurunun silahını aldı. Polislere ve çevredekilere ateş açan şahsın açtığı ateş sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. yaralandı.

Bir Polis Memuru Şehit Oldu

Şahsın açtığı ateş sonucu başından ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diğer yaralıların tedavisi sürerken, saldırıdan sonra kaçan şüpheli ise polisin yaptığı çalışmaların ardından sokak arasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlı Suç Makinesi Çıktı

Bir polisimizi şehit eden bir polisimizi de yaralayan zanlının suç dosyası kabarık çıktı. 19 yaşındaki Y.E.Ç.'nin 1 adet uyuşturucu ticareti, 8 adet uyuşturucu kullanma, 2 adet kasten yaralama, 1 adet cinsel taciz, 2 adet yağma, 1 adet gasp, 2 adet çocuğa cinsel istismar, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme olmak üzere toplamda 26 suç kaydı olduğu belirlendi. 

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Polis, Memuru, Şeyda, Yılmaz, Şehit, Oldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler