HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 11:19

ÇOCUKLARIN YÜZÜ BÜYÜKŞEHİR İLE GÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılından bu yana ilçelere 175 adet çocuk oyun grubu kazandırdı. Yapılan bu çalışma ailelerin beğenisini kazanırken çocukların da yüzünü güldürdü.
ÇOCUKLARIN YÜZÜ BÜYÜKŞEHİR İLE GÜLDÜ

Hayata geçirilen yatırımlarda çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, park çalışmalarına ağırlık veriyor. Yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere 175 adet yeni çocuk oyun grubu kurarak çocuklara yeni eğlenceli ve güzel zaman geçirecekleri alanlar oluşturdu.

TÜM İLÇELERE YENİ PARKLAR KURULDU 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri yürüttüğü bu çalışmalar doğrultusunda şu ana kadar Altınordu’ya 25, Aybastı’ya 15, Akkuş’a 6, Çatalpınar’a 6, Ünye’ye 17, Çamaş’a 6, Fatsa’ya 17, Gölköy’e 6, Gülyalı’ya 5, Gürgentepe’ye 7, İkizce’ye 6, Çaybaşı’na 6, Kabadüz’e 4, Kabataş’a 6, Kumru’ya 7, Korgan’a 12, Mesudiye’ye 10, Perşembe’ye 11 ve Ulubey’e 3 adet olmak üzere toplam 175 adet çocuk oyun grubu kurulumu gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Hayata geçirilen parklar ve oyun gruplarını değerlendiren çocuklar ve aileleri mutlu olduklarını dile getirdiler. İlçelerde birçok mahallede kurulan park ve oyun gruplarının hem evlerine yakınlık hem de yeni olması sebebiyle kendilerini çok memnun ettiğini belirten çocuklar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler. 

Yeni parklarla çocukların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, mevcut parklarında bakım onarımlarını periyodik olarak sürdürüyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARIN, YÜZÜ, BÜYÜKŞEHİR, İLE, GÜLDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler