HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 11:30

Tarımsal Üretim ve ÇKS Toplantısı Yapıldı

Toplantıda, Yeni destekleme modelinin üreticilere kazandırdığı yenilikler ve Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nde yapılan değişikliklerin uygulanma esasları değerlendirildi.
Tarımsal Üretim ve ÇKS Toplantısı Yapıldı

Tarımsal üretimin planlanması ve yeni destekleme modeli ile Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nde yapılan değişikliklerin değerlendirildiği “Tarımsal Üretimin Planlanması ve Çiftçi Kayıt Sistemi Mevzuat Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Ekrem Oğurlu, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nusret Şahin, il ÇKS sistem sorumluları ve ilçe müdürlüklerinden gelen tarımsal üretim sorumluları katıldı.

Yeni destekleme modeli çerçevesinde belirlenen 13+1 stratejik ürün ve destek katsayılarına bağlı alınacak destekleme miktarları üzerinde duruldu. Ayrıca, ilimizde gerçekleştirilecek ÇKS işlemleri ve bu süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, katılımcıların sorularıyla sona erdi ve tarımsal üretimin geliştirilmesi için atılacak adımlar konusunda ortak bir anlayış oluşturuldu.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Tarımsal, Üretim, ve, ÇKS, Toplantısı, Yapıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler