HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 14:51

İtfaiyeciler Haftasında Ordu’da Renkli Etkinlikler

Türk İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 310. yıldönümü ve İtfaiyeciler Haftası kapsamında Ordu'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.
İtfaiyeciler Haftasında Ordu’da Renkli Etkinlikler

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bu özel hafta dolayısıyla bir dizi kutlama ve farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.

İtfaiyecilik mesleğinin önemine dikkat çekilen etkinliklerde, yangın güvenliği, yangın önleme ve kurtarma operasyonları hakkında halkı bilinçlendiren çalışmalar yapıldı. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada, itfaiyecilerin toplum için hayati bir görev üstlendiklerini belirterek, canlarını riske atarak insanların ve şehirlerin güvenliğini sağladıkları için tüm itfaiye çalışanlarına minnettarlık duyduğunu ifade etti.

Kutlamalar kapsamında, çocuklar ve gençler için itfaiye araçlarının tanıtıldığı, yangın söndürme tatbikatlarının yapıldığı özel etkinlikler de yer aldı. Ordu İtfaiyesi, aynı zamanda bölgedeki okullarda yangın tatbikatları düzenleyerek, yangın güvenliği ve yangına karşı alınması gereken önlemler konusunda farkındalık yarattı.

MUZAFFER ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler