HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 15:10

Aybastı Çevre Yolu İçin İhale Süreci Başlıyor!

Aybastı Belediye Başkanı Gündoğar, Karayolları 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş'i Ziyaret Etti
Aybastı Çevre Yolu İçin İhale Süreci Başlıyor!

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İlhan Uykun ile birlikte, Karayolları 7. Bölge Müdürü olarak atanan Sayın Serdar Ateş’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında, bölgeyi ilgilendiren önemli projeler hakkında bilgi verildi. Fatsa, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı, Perşembe Yaylası, Niksar ve Reşadiye ilçelerinin bağlantı yolunu kapsayan Aybastı Çevre Yolu'nun yıl sonuna kadar ihale edileceği belirtildi. Ayrıca, Aybastı Gölköy arasında bulunan ve Küçükyaka Mahallesi'nde yer alan köprünün yapımına başlandığı, Alacalar Mahallesi'ndeki köprünün de yenileneceği bilgisini aldıklarını aktardılar.

Başkan Gündoğar, bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve Karayolları 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş'e teşekkür ederek şükranlarını sundu.




Anahtar Kelimeler : Aybastı, Çevre, Yolu, İçin, İhale, Süreci, Başlıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler