HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Eylül 2024 Perşembe Saat: 11:36

Gıda Mühendisleri Günü Kutlandı

25 Eylül Gıda Mühendisleri Günü dolayısıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Ordu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı.
Gıda Mühendisleri Günü Kutlandı

Tören, OTSO’nun toplantı salonunda gerçekleştirildi.Törende bir konuşma yapan Başkan Karlıbel, gıda güvenliğinin kritik önemine dikkat çekti. Ekonomik kriz nedeniyle gıda kalitesinin olumsuz etkilendiğini belirten Karlıbel, “İnsanlar gıdaya ulaşmakta zorlanırken, üreticiler de rekabet baskısıyla kaliteyi düşürüyor. Bu durum, tüketicilerin sağlıklı beslenme konusunda bilinçsiz kalmasına yol açıyor. Piyasada birçok zararlı katkı maddesi ve kimyasal bulunmakta. Gıda mühendislerine bu noktada büyük görev düşüyor; hem üreticileri hem de tüketicileri bilinçlendirerek sağlıklı beslenmeyi sağlayabilirler.” dedi.

Gıda Mühendislerinin Yanında

Karlıbel, OTSO olarak gıda mühendislerinin her zaman yanlarında olduklarını ve odanın tüm imkanlarından faydalanabileceklerini vurguladı.

Başarılar Ödüllendirildi

Törende, farklı kategorilerde başarılı bulunan gıda mühendislerine ödülleri takdim edildi. Bu özel gün, gıda mühendislerinin katkılarının ve öneminin bir kez daha hatırlanmasına vesile oldu.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Gıda, Mühendisleri, Günü, Kutlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler