HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Eylül 2024 Cuma Saat: 12:42

Kendi Adına Vakıf Kurdu

Seldağ Bağcan Vakfı kuruldu. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün vakfın kuruluşuna ilişkin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kendi Adına Vakıf Kurdu

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek kendi adına bir vakıf kurdu. Kuruluşun ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yeni kurulan vakfın amacı, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak, SMA'lı çocukların tedavileri için finansal yardımda bulunmak, sokak hayvanlarını koruma derneklerine mama desteği sağlamak ve barınak ile aşevi kurmak olarak belirlendi. Ayrıca, vakfın sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla her türlü ekonomik faaliyette bulunacağı da ifade edildi.

İlanda, vakfın sona ermesi durumunda borçların tasfiyesinden sonra kalan mal ve hakların Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne devredileceği bilgisi verildi. Selda Bağcan, bu adımıyla hem sanat camiasında hem de toplumsal alanda önemli bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Sanatçı, yıllardır toplumun çeşitli kesimlerine destek olmayı amaçlayan projelere öncülük etmişti. Yeni vakfı ile bu amacını daha da ileriye taşıyacağı bekleniyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Kendi, Adına, Vakıf, Kurdu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler