HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 12:08

İtfaiyecilerimizin Özverisi Bizim Güvencemiz

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Grup Amirliği'ni ziyaret ederek itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı tebrik e
İtfaiyecilerimizin Özverisi Bizim Güvencemiz

 Ziyaret sırasında itfaiyecilerle sohbet eden Başkan Kibar, onların fedakârlık dolu çalışmalarını takdir ettiğini belirtti.

İTFAİYECİLERİMİZİN FEDAKARLIĞI TAKDİRE ŞAYANDIR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, itfaiyecilerin görevlerinin son derece zor ve riskli olduğunu ifade ederek, "İtfaiyecilerimiz, yangın, sel, deprem ve kazalar gibi birçok zorlu olayda hayatlarını riske atarak görev yapıyorlar. Onlar, toplumun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden fedakarca çalışıyorlar. Bu özverili çalışmalarından dolayı hepsine minnettarız" dedi.

AFETLERE KARŞI HAZIRLIKLI OLMANIN ÖNEMİNE VURGU

Ziyaretinde, afetlere karşı alınan önlemlerin hayati öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Kibar, "Afetlerle mücadelede itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahaleleri hayat kurtarıyor. Özellikle son yıllarda doğal afetlerin sıklığı ve şiddeti artmış durumda. Bu yüzden itfaiye teşkilatımızın her zaman hazırlıklı ve donanımlı olması gerekiyor. İtfaiye Haftası vesilesiyle, bir kez daha itfaiyecilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Kibar, konuşmasının sonunda, "Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun, itfaiyecilerimize güç ve kuvvet versin. Bir kez daha tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftası’nı kutluyor, kendilerine kazasız ve başarılı görevler diliyorum" ifadelerini kullandı.

PERSONELDEN BAŞKAN KİBAR'A TEŞEKKÜR

İtfaiye personeli de Başkan Kibar’a nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Fatsa Belediyesi’nin her zaman desteklerini yanlarında hissettiklerini ifade ettiler. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler