HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 12:43

Mahalle Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Altınordu’da Yerel Yönetim Güçleniyor. Gürsoy, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Mahalle Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 92 mahalle muhtarını ziyaret etmek amacıyla düzenlenen program çerçevesinde 5 günde 27 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerin ana hedefi, mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını daha yakından görmek ve bu sorunlara çözüm yolları geliştirmek oldu.

Gürsoy, 5. gününde Şahincili Mahalle Muhtarı Sezgin Güzelordu, Şirinevler Mahalle Muhtarı Yaşar Temel, Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, Terzili Mahalle Muhtarı Erdal Kandemir, Karacaömer Mahalle Muhtarı Hikmet Altaş ve Bayadı Mahalle Muhtarı Murat Gökçe Şahin ile buluşarak, mahallelerin sorunlarını dinledi. Bu görüşmelerde Gürsoy, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerinin ardından muhtarlara gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Gürsoy, iş birliği içerisinde çalışarak Altınordu’yu daha iyi bir noktaya taşımak için çaba göstereceklerini ifade etti. Ayrıca, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, mahallelerin ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak çözümler üretmek için muhtarlarla olan iletişimin önemini vurguladı.

Altınordu’nun gelişimi için mahalle muhtarları ile sürekli iletişim içinde olmayı planlayan Gürsoy, yerel yönetimlerin daha etkili hale gelmesi için çeşitli projelere imza atmayı hedefledi. Gürsoy, mahalle ziyaretlerinin, yerinden yönetim anlayışının temel taşlarından biri olduğuna dikkat çekerek, bu süreçte muhtarlarla birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : Mahalle, Muhtarlarının, Sorunlarını, Dinledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler