HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 13:03

Yeni İhale Tarihi Belirlendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin uhdesinde olan Tomur Cafe Restoran yeniden ihaleye çıkartıldı. İlk iki ihaleye teklif veren olmamıştı.
Yeni İhale Tarihi Belirlendi

Ordu'da deniz kenarında yer alan Tomur Cafe Restoran'ın yeni ihale tarihi belli oldu. Aktalaş Grup tarafından 2015 yılında yap-işlet modeli ile hizmete giren Tomur Cafe Restoran'ın mülkiyeti, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne geçmişti. Daha önce iki kez ihaleye çıkarılan restoran için teklif verilmemişti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Tomur Cafe Restoran için yeniden bir ihale düzenleme kararı aldı. Yeni ihale, 16 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. İhalede, yıllık muhammen kira bedeli sabit tutuldu.

İhaleye dair yapılan açıklamada, “İhale konusu Restoran, Teras ve Açık Alanın işletmeciliğinin yıllık muhammen kira bedeli K.D.V. hariç 6.300.000,00 TL olup, 09/07/2034 tarihine kadar olan yıllık tahmini kira bedeli K.D.V. hariç 61.425.000,00 TL’dir. Geçici teminat miktarı ise 09/07/2034 tarihine kadar olan yıllık tahmini kira bedelinin %3’ü, yani 1.842.750,00 TL'dir” ifadeleri kullanıldı.

Tomur Cafe Restoran, Altınordu İlçesi Plaj mevkiinde denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor ve bölgedeki en gözde mekanlar arasında yer alıyor. Yeni ihale ile birlikte restoranın geleceği ve işletme potansiyeli hakkında gelişmeler merakla bekleniyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Yeni, İhale, Tarihi, Belirlendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler