HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 12:08

Sosyal Belediyecilikte Altınordu Farkı

Altınordu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla 20 Eylül’de kapılarını dar gelirli vatandaşlara açan Kent Lokantası büyük bir ilgi görüyor.
Sosyal Belediyecilikte Altınordu Farkı

Geçtiğimiz pazartesi hizmete giren lokantada, sadece 5 günde 3.300 kişi uygun fiyatlarla yemek yedi.

Belediye Hizmet Binası'nın alt katında yer alan Kent Lokantası, her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında hizmet veriyor. İşçi, esnaf ve emeklilerin de faydalandığı lokantada, dört çeşit yemek yalnızca 75 TL’ye sunuluyor. Hijyenik bir ortamda lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan lokanta, ortalama günde 650 kişiye hizmet veriyor.

“Can Suyu” Olarak Gören Vatandaşlar Teşekkür Ediyor

Kent Lokantası’nda yemek yiyen vatandaşlar, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkürlerini iletti. Esnaf Saniye Akdeniz, “Bu uygulama harika. Bir çorba dışarıda 100-150 lira, burada dört çeşit yemek 75 lira. Hem esnaf hem de vatandaş için büyük bir destek,” dedi.

Emekli Zekeriya Engin ise, “Fiyatlar dışarıya göre yarı yarıya fark ediyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar için mükemmel bir hizmet,” ifadelerini kullandı. Salih Tepe, “Altınordu Belediyesi vatandaşlara faydalı uygulamalar yapıyor. Dışarıda bir tabak çorba 100 lira, burada dört tabak yemek 75 lira,” diyerek lokantanın önemini vurguladı.

Meryem Altuntaş, “Uygun fiyatlı olmasına rağmen yemekler harika. Kent Lokantası'nın Ordu’da olması çok güzel,” derken, Dursun Başar da, “75 lira, dışarıda bir öğün yemek fiyatına burada dört öğün yemek yenir. Başkanımızdan başka bir lokanta daha açmasını istiyoruz,” şeklinde konuştu.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Sosyal, Belediyecilikte, Altınordu, Farkı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler