HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 14:04

Yunus Emre Camii Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçedeki önemli ibadet alanlarından biri olan Yunus Emre Camii’nin çevre düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yunus Emre Camii Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Yapılan düzenleme çalışmaları ile cami çevresinin estetik görünümünde önemli bir değişim sağlandığını belirten Tavlı, projelerin amacını ve beklentilerini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Tavlı, düzenleme sürecinin detaylarına değinerek, “Yunus Emre Camii’nin eski halinden eser yok şimdi. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz çevre düzenlemesi ile hem ibadet edenler hem de burayı ziyaret eden vatandaşlarımız için daha modern ve ferah bir ortam oluşturmayı hedefledik” ifadelerini kullandı. Camii çevresinde yapılan düzenlemelerle, ziyaretçilerin daha iyi bir deneyim yaşamasının yanı sıra, sosyal etkileşimlerin de artacağına dikkat çekti.

Yapılan çevre düzenlemesi ile birlikte alanın sadece ibadet için değil, aynı zamanda sosyal etkinlikler ve dinlenme amaçlı da kullanılabileceğini belirten Tavlı, “Bu tür projeler, sadece fiziki bir değişim değil, aynı zamanda toplumun sosyal yaşamına katkıda bulunuyor. İnsanlarımız burada bir araya gelerek, hem ibadetlerini gerçekleştirecek hem de sosyalleşme imkanı bulacaklar” dedi.

Düzenlemenin, bölgedeki estetik kaygıları da gidereceğini ifade eden Başkan Tavlı, “Yunus Emre Camii çevresi, artık daha düzenli ve görsel olarak hoş bir alan haline geldi. Bu değişim, hem caminin ruhuna hem de Ünye’ye yakışır bir görünüm sunuyor” şeklinde konuştu. CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : Yunus, Emre, Camii, Çevre, Düzenlemesi, Tamamlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler