HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 17:09

"Yayla Bu Saatten Sonra Adam Seçer"

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Mesudiye Birebir ve Derebaşı bölgelerinde artan şirket faaliyetlerine karşı yerel halkın direnişini destekledi.
"Yayla Bu Saatten Sonra Adam Seçer"

Adıgüzel, “Kapıdan kovuyoruz, bacadan katılıyorlar. Ama biz aynı şekilde karşılığını veriyoruz. Şirket çadırlarını yıkacağız, direniş çadırlarını çoğaltacağız” dedi.

Ayrıca sadece CHP'li vekillerin değil, eski ve yeni tüm milletvekilleri ile belediye başkanlarının siyasi partiyi desteklemeye davet edildiği vurgulandı. “Topçu ve popçu gençliği depolitize eden Kenan Evren siyasetidir. Gençleri depolitize etmek yerine ulusal ve yerel birimlere dahil ederek, paneller ve etkinliklerle bilgilendirmeye çağırıyoruz” ifadesini kullandı.

Bölgedeki kıyı kentlerinde yaşayanlara da seslenen Adıgüzel, “Temiz suyunuz ve temiz havanız yaylalardan geliyor. Havanıza ve suyuza sahip çıkıyoruz” mesajını iletti.

Son olarak 13 Ekim'de Perşembe Yaylası'nda yapılacak büyük buluşmaya davet etti. Adıgüzel, “Her yerden saldırıyorlar ama unutmayın, bir yayla deyimi vardır: 'Yayla bu kalktıktan sonra adam seçer'” dedi.

Bu çağrı, bölge halkının ve çevre savunucularının mücadelesinin önemine dikkat çekiyor.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Yayla, Bu, Saatten, Sonra, Adam, Seçer

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler