HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ekim 2024 Salı Saat: 12:29

Gölköy'de Su Sorunu Büyüyor

Ordu’nun Gölköy ilçesinde yaşanan su sorunu yeniden dikkat çekti. CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, geçtiğimiz hafta bir video paylaşarak Gölköy halkının karşılaştığı su sıkıntısını kamuoyuna duyurdu.
Gölköy'de Su Sorunu Büyüyor

Ordu’nun Gölköy ilçesinde su sorunu giderek derinleşiyor. Geçtiğimiz hafta ilçede incelemelerde bulunan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, musluklardan çamur akması ve halkın yaşadığı ciddi mağduriyetleri kamuoyuna duyurarak konuyu yeniden gündeme taşıdı.

Milletvekili Torun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tam bir hafta önce Gölköy’de musluklardan çamur akıyor, sokaklara kanalizasyon akıyor diye bas bas bağırdık. Gölköy halkıyla görüştük, taleplerini ilgili makamlara ve kamuoyuna duyurduk. Bugün Gölköy’den tarafımıza ulaşan bir video, ne yazık ki halkımızın çağrılarına kulak verilmediğini tekrar gösterdi. Musluklardan resmen çamur akıyor, su kahverengi ve kokuyor! Musluktan akan çamurla bulaşık bile yıkayamazsınız!"

Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ'ye yönelik eleştirilerini şu şekilde sürdürdü:

"En temel insani ihtiyaçları dahi karşılamaktan aciz Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ, hemşerilerimizin feryadını daha ne kadar duymazdan gelecek? Biz vazgeçmeyeceğiz. Siz insanlarımızı sağlıklı ve temiz su ile buluşturana kadar, gerekirse her gün, gerekirse saat başı çağrımızı yineleyeceğiz. Şimdi izleyeceğiniz görüntüler, 21. yüzyılda Ordumuzun Gölköy ilçesinde çekildi! Nerede hizmet siyasetiniz? Nerede insan sevginiz? Yüreğinizde bulamıyorsanız cüzdanlarınızı karıştırın, belki oralarda bulursunuz!"

Gölköy halkı, bu sorunların acilen çözülmesini bekliyor ve yetkililerden çözüm bekliyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Gölköyde, Su, Sorunu, Büyüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler