HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 11:47

CHP, Altınordu İçin Projeler Üzerinde Çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy başkanlığında Altınordu Belediyesi Ekim ayı parti belediye meclis grup toplantısı gerçekleştirildi.
CHP, Altınordu İçin Projeler Üzerinde Çalışıyor

Toplantıda alınan kararların şehre ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Gürsoy, yerel yönetimlerin halkla buluşmasının önemine vurgu yaptı.
Gürsoy: "Halkla Buluşmanın Önemi Büyük"

Başkan Gürsoy, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Altınordu için alınan kararların ve yapılan projelerin, ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. "Amacımız, Altınordu'yu daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektir," diyen Gürsoy, toplumsal sorunların çözümü için hep birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.
CHP'nin Altınordu Vizyonu: Şeffaflık ve Katılımcılık
Ekim ayı toplantısında ele alınan konular hakkında detay vermekten kaçınan Gürsoy, ilerleyen süreçte şehre değer katacak projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine odaklanacaklarını ifade etti.
Yerel Yönetimlerin Önemi Vurgulandı
Altınordu'daki gelişmeleri yakından takip etmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi, ilçenin refahı için çalışmalara hız kesmeden devam edecek. Gürsoy, yerel yönetimlerin şeffaflık ve katılımcılık ilkesine dayanarak, vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alacaklarını sözlerine ekledi.

MUZAFFER ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler