HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 14:04

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Fatsa’nın her bir köşesinde ihtiyaç ve eksiklikleri gidermek adına dört bir koldan yoğun bir tempoyla çalışıyor.
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN

Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi Akar Sokak BSK serme sıkıştırma çalışması, Evkaf Mahallesi Sedir Sokak (Bahçeşehir Koleji yolu) yol genişletme çalışması, Belediye hizmet binası çatısı zemin onarım çalışması, Evkaf Mahallesi KYK Yurdu yanı Sıfır Atık Konteyneri için kanalizasyon parsel çalışması, Ayazlı Mahallesi Muhtarlık önü beton çalışması, Kurtuluş Mahallesi Yurt Sokak parke tamir çalışması, Şerefiye Mahallesi Acar Sokak parke tamir çalışması, Evkaf Mahallesi Evkaf Sokak bordür çalışması, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sahil Caddesi asfalt yama çalışması, Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi asfalt yama çalışması, Dumlupınar Mahallesi Sahil Caddesi parke tamir çalışması, Şerefiye Mahallesi Ordu Sokak parke bordür oluk tamir çalışması, Dolunay Mahallesi Gökçem Sokak asfalt yama çalışması ve Evkaf Mahallesi Sevinç Sokak asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURU İÇİN DUR DURAK BİLMİYORUZ”

Hemşehrilerimizin, ilçede sorunsuz bir şekilde yaşaması için gayret ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizi her anlamda ve alanda daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında yol açmadan asfalt serimine, kaldırımdan parke taşı döşemeye kadar çok yönlü çalışmalar gerçekleştiriyor. Hummalı bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalar ile hemşehrilerimizin hem taleplerini yerine getirmiş, hem de onların ulaşımdaki konforlarını sağlamış olacağız. Fatsa’mız ve hemşehrilerimiz için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : HER, ŞEY, DAHA, GÜZEL, BİR, FATSA, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler