HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2024 Cuma Saat: 16:02

Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü okullara giderek öğrencilere hayvan sevgisinin önemini anlattı.
Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında okullarda dağıtılan hayvan sevgisinin bakımını anlatan eğitimler düzenlendi.

Müdür Ebru Biçim ve ekibi, Bahçeşehir Koleji, Yalıköy İlkokulu ve Ortaokulu, Hacı Zekiye Karamolla Anaokulu, Kurtuluş Anaokulu, Fatsa Anaokulu ve Nil Bulut Kreşinde kayıtlı hayvanlar ve hayvan sevgisi hakkında teorik bilgiler verildi.

Ebru Biçim, “Amacımız hayvan sevgisinin gün geçtikçe çoğalması” diyerek çocuklarla bir araya geldiklerini ve hayvanların bilinmeyen ayrıntıları hakkında başlangıçtaki oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Biçim, “Çocuklarımız yoğun ilgi gösterdiler, kendilerine teşekkür ederiz. dışarıdaki hayvanları beslemeleri için köpek maması, evlerinde tutabilmeleri için rozetler ve okul bahçelerine asabilmeleri için kuş yuvalarını hediye ettik. Umarım bu çocuklara ve hayvanlara duyarlı bireyler olarak yetişecekler” dedi.

Velilerden hayvanlar da bir canı olduğunu ve sevgiye ihtiyaç duyduğunu anlatmalarını isteyen Biçim, "Eğer bu sevgiyi yayabilirsek, insanlardan hayvanlardan korkmayacak ve hayvanlar da aradığınız sevgiyi kolayca kaydedebilecektir" diye ekledi.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Öğrencilere, Hayvan, Sevgisi, Aşılanıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler