HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2024 Cuma Saat: 17:06

Ünye Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Destek Olmaya Devam Ediyor

Öğrenciler Ünye Belediyesi Kompos ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisini Ziyaret Etti
Ünye Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Destek Olmaya Devam Ediyor

Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Ünye’deki öğrenciler, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Ünye Belediyesi Kompos ve Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğrenciler, tesiste üretilen mamalar hakkında bilgi alarak sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları üzerine sohbet etme fırsatı buldu. Tesisin çalışma prensipleri, hayvanların sağlığı için önem taşıyan beslenme ve bakım konularında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrenciler, yapılan bu ziyaretin önemine vurgu yaparak, “Sokak hayvanlarına yardım etmek, bizim sorumluluğumuz. Onların yaşamlarına dokunabilmek ve onlara destek olabilmek çok güzel,” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Ünye Belediyesi yetkilileri ise, böyle etkinliklerin gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artırdığını ve hayvanlara karşı duyarlılık geliştirmelerini sağladığını belirtti. Ayrıca, her yıl gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin, sokak hayvanlarının yaşam standartlarını iyileştirmek için yapılan çalışmalara katkı sunduğu ifade edildi.

CANAN ÖZDEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler