HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 11:26

Ordu Giresun Havalimanı Erken mi Açılıyor?

Bakım çalışmaları nedeniyle 50 gün kapatılan Ordu Giresun Havalimanı’nın daha erken açılması gündeme geldi. Havalimanında çalışmalar hızla devam ediyor.
Ordu Giresun Havalimanı Erken mi Açılıyor?

Ordu Giresun Havalimanı’nda devam eden bakım ve onarım çalışmalarının, planlanan 5 Kasım tarihinden önce tamamlanması gündemde. 2023 Ağustos ayında başlayan çalışmalar, hava şartlarının uygun gitmesi durumunda Ekim ayının son haftasında havalimanının uçuşlara tekrar açılmasına olanak tanıyabilir.

Havalimanında gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında apron alanı genişletildi ve ikinci taksi yolu inşa edildi. Pistin çöken bölgelerine dolgu yapılarak zemin tamamen değiştirildi. Ayrıca, taksi yolunun piste bağlanması için havalimanı 15 Eylül itibarıyla 50 gün süreyle kapatıldı. Gena İnşaat tarafından yürütülen çalışmaların, beklenenden daha kısa sürede tamamlanabileceği ifade ediliyor.

Pistin asfalt olması, beton piste göre önemli bir avantaj sağlarken, hava şartlarının da olumlu seyretmesi işleri hızlandırdı. Havalimanı, geçen yıl da benzer bir durumla karşılaşmış ve bakım çalışmalarının erken tamamlanması sonucu 12 gün kapalı kaldıktan sonra yeniden uçuşlara açılmıştı.

Eğer hava koşulları uygun devam ederse, Ordu Giresun Havalimanı’nın kısa süre içerisinde yeniden hizmet vermesi bekleniyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Ordu, Giresun, Havalimanı, Erken, Açılıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler