HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 11:27

17. Karadeniz Off-Road Yarışları Bugün Başlıyor

Ünye Belediyesi, bu yıl 17. kez düzenlenecek olan Karadeniz Off-Road Yarışları’nın açılış seremonisini bugün saat 15:30’da Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirecek.
17. Karadeniz Off-Road Yarışları Bugün Başlıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla beklenen etkinlik, off-road tutkunları ve yerel halk için önemli bir buluşma noktası haline gelecek.

Ünye Belediyesi 17'nci Karadeniz Off-Road Yarışları Seremonosi bugün saat 15:30'da Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.Yarışların açılış seremonisi, katılımcı ekiplerin tanıtımı gerçekleşecek. Bu yılki organizasyonda, katılımcılar arasında tanınmış off-road sürücüleri ve ekipler yer alırken, yarışmanın genel atmosferinin coşkusu, yarışseverleri bir araya getirecek.

Karadeniz Off-Road Yarışları, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, bölgedeki off-road kültürünü tanıtma ve bu alandaki farkındalığı artırma amacını güdüyor. Ünye Belediyesi, bu tür organizasyonlarla yerel ekonomiye de katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışların düzenlendiği günlerde, Ünye’deki esnafın ve otelcilerin iş yapma potansiyeli artıyor.

CANAN ÖZDEMİR

 




Anahtar Kelimeler : 17., Karadeniz, Off-Road, Yarışları, Bugün

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler