HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ekim 2024 Pazar Saat: 17:51

TURNASUYU KORDON PARK DOLDU TAŞTI

“PARKLARDA HAYAT VAR” PROGRAMININ DURAĞI TURNASUYU KORDON PARK OLDU
TURNASUYU KORDON PARK DOLDU TAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Parklarda Hayat Var” sloganıyla düzenlenen kültür sanat programının bu seferki durağı Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Kordon Park oldu. Hem pikniğin hem de eğlencenin birleştiği etkinliklerle Ordulular güzel bir hafta sonu yaşadı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Orduluların hizmetine sunulan Gülyalı ilçesindeki Turnasuyu Kordon Park, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kordon Park’ta, “Parklarda Hayat Var” sloganıyla düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında kurulan sahne ve stantlarda birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin yer aldığı programda vatandaşlar, konser, tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve lezzetli ikramlar ile bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşarken eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

BAŞKAN GÜLER’E HEM YENİ PARKLAR HEM DE ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

Etkinlikte konuşan çocuklar ve aileleri duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya eğlendiklerini aktaran çocuklar ve aileleri hem yeni parklar hem de etkinlikler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : TURNASUYU, KORDON, PARK, DOLDU, TAŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler