HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 14:27

Hüseyin Tavlı: “Ünye’nin Güzelliklerini Ziyaretçilere Sunacağız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçeye yeni sosyal yaşam alanları kazandırmak için yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Hüseyin Tavlı: “Ünye’nin Güzelliklerini Ziyaretçilere Sunacağız”

 Tavlı, Karadeniz Bölgesi'nde en fazla sosyal tesise sahip ilçe belediyesi olduklarını belirterek, "Kentimize yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda hizmete açmayı planladığımız Gölevi Kafe ve Restoran projemizde devam eden çalışmaları inceledik." dedi.

Gölevi Kafe ve Restoran projesinin, Ünye’nin sosyal altyapısını güçlendirmeyi ve halkın çeşitli etkinlikler gerçekleştirebileceği bir mekan sunmayı hedeflediğini vurgulayan Tavlı, bu tür projelerin, ilçenin sosyal yaşamına katkıda bulunacağını ifade etti.

Başkan Tavlı, projeyle birlikte Ünye’nin doğal güzelliklerini de ziyaretçilere sunacaklarını ve ailelerin hoş vakit geçirebileceği bir alan oluşturacaklarını sözlerine ekledi. Yakın zamanda tamamlanması planlanan projenin, Ünye’deki sosyal yaşamı canlandırması bekleniyor.

Ünye Belediyesi’nin yürüttüğü bu tür projeler, halkın sosyal faaliyetlere katılımını artırarak, ilçenin cazibesini artırmayı amaçlıyor.

DUYGU BAŞ KURUCU





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler