HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 16:23

80 HANENİN İÇME SUYU SIKINTISI ORTADAN KALKTI

Ordu’nun 19 ilçesinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Yapraklı Mahallesinde başlattığı içme suyu hattı çalışmalarını tamamladı.
80 HANENİN İÇME SUYU SIKINTISI ORTADAN KALKTI

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan ve kısa süre içinde tamamlanan çalışma ile mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği yatırım tamamlanmış oldu.

Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesi Yapraklı Mahallesinde geçtiğimiz günlerde başlatılan 1200 metrelik içme suyu hattı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

1200 METRE UZUNLUĞUNDAKİ HAT TAMAMLANDI

Fatsa ilçesi Yapraklı Mahallesi’nde geçtiğimiz ay başlayan çalışma tamamlandı. Toplam uzunluğu bin 200 metre olan içme suyu hattının tamamlanması ile mahallede sık sık meydana gelen arızların da önüne geçilmiş olundu. Toplam 80 hanenin kullanacağı çalışma sonrasında evlere su bağlantıları yapıldı.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : 80, HANENİN, İÇME, SUYU, SIKINTISI, ORTADAN, KALKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler