HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 12:37

Fatsa OSB'ye 30 Milyon TL Destek

Fatsa OSB İçin 30 Milyon TL’lik Destek Sağlandı, Ekonomik Kalkınma Hedefleniyor
Fatsa OSB'ye 30 Milyon TL Destek

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa İlçesine yapılan proje ve yatırımlarla ilgili kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer yaptığı paylaşımda, göreve geldikten sonra gerçekleştirdiği yatırımları şöyle sıraladı.

54 KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Fatsa'da 100 dönüm yüzölçümlü arazi üzerine tesis edilecek Millet Bahçesi projesi için 50 milyon TL'lik ödenek aktarımı sağlandı, 54 Köy Yaşam Merkezi açıldı, Bolaman Deresi Islah Projesi’nin 2024 Yatırım Programına alınması sağlandı, Fatsa OSB için 30 milyon TL ödenek tahsis edildi, 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alınması sağlandı, 116 derslikli 7 eğitim kurumu Fatsa’ya kazandırıldı, tüm okulların doğalgaz dönüşümleri gerçekleştirildi, Tarım Meslek Lisesi’nin onayı alındı, 16 derslikli Mesleki Eğitim Merkezi’nin tamamlanması için 35 milyon TL ödenek sağlandı, Bolaman ve Ilıca Mahalleleri yol çalışmalarının tamamlanması için 5 milyon TL, Fatsa OSB yolunun tamamlanması için 5 milyon TL ödenek aktarımı sağlandı, Bağlarca, İnönü ve Kılıçlı mahalleleri yol çalışmaları için 5 milyon TL bütçe aktarımı sağlandı, Bağlarca Mahallesi Cemevi inşaatının tamamlanması için 2.5 milyon TL kaynak desteği sağlandı.

“BU YATIRIMLAR  FATSA'MIZ İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'e ilçeye yapılan projeler ve yatırımlar konusunda sağladığı destekler için teşekkür ederek, “Bu yatırımlar, Fatsa'mızın gelişimi ve refahı için büyük bir önem taşıyor. İlgili çalışmalarıyla ilçemizin daha da kalkınmasına katkıda bulunan Sn. Özer'e minnettarız. Fatsa için atılan her adım, geleceğimize olan inancımızı artırıyor." dedi.

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Fatsa, OSB'ye, 30, Milyon, TL, Destek

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler