HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 10:12

Ordu İkinci OSB’yi Kuruyor!

Ordu'nun Karaağaç ve Güzelyurt Mahallelerine kurulacak olan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için beklenen müjdeli haber geldi.
Ordu İkinci OSB’yi Kuruyor!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonucunda, Ordu 2. OSB için 200 milyon TL kaynağın hesaba aktarılması talimatı verildi. Bu önemli gelişmeyle birlikte OSB’nin ihalesi için hiçbir engelin kalmadığı belirtildi.

Sevinçli haberi sosyal medya hesabından paylaşan OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Karlıbel, şu ifadeleri kullandı:

“Ve Nihayet… Karaağaç ve Güzelyurt köylerimizde kurulacak Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi, olmazsa olmazımız demiştik. Neredeyse iki yıldır süren aralıksız çalışmalarımız nihayet sonuç verdi. Ordu Milletvekilimiz, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’in büyük çaba ve katkılarıyla, bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’la Ankara’da yaptığımız toplantımızda, yıl sonuna kadar 200 milyon TL kaynağın aktarılması talimatı verildi. Artık OSB’mizin ihalesi için hiçbir engel kalmamıştır."

Karlıbel, bu yatırımın Ordu'ya iş ve aş sağlayacağını vurgulayarak, katkılarından dolayı Prof. Dr. Mahmut Özer ve Mehmet Fatih Kacır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Ordu, İkinci, OSB’yi, Kuruyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler